Kjære kunde

Året 2020 vil for alle gå inn i historiebøkene som et meget spesielt år. Vi har alle tatt vår del av dugnaden og hatt hektiske dager. Nå nærmer det seg nyttår, vaksinen er på vei og optimismen kommer sakte tilbake. Sammen med denne julehilsen benytter vi sjansen til å komme med litt informasjon.

Som kjent ble Regnskapsteam AS kjøpt for fire år siden, da daværende eiere ønsket å trappe ned. Vi er svært glade for at både Unni og Turid forpliktet seg til å jobbe i selskapet de tre siste årene slik at overgangen ville bli minst mulig merkbar for våre kunder. Rett etter koronautbruddet i mars og nedstenging av Norge, takket begge av etter en lang karriere i Regnskapsteam AS. Da hadde alle kundene fått nye kompetente regnskapsførere i selskapet som tok arbeidet videre.

For å være bedret rustet for nye oppdrag, minke sårbarheten og ha flere bein å stå på har vi også to samarbeidende selskaper, Nome Regnskap AS i Nome og Larvik samt Bø Regnskap AS i Midt-Telemark. Begge disse vil inngå i samme selskapsprofil og dele på oppgaver og fagkunnskap. Vi er svært glade for å se at kundeporteføljen øker og tilbakemeldingen er; kunden ønsker kvalitet i arbeidet, langsiktighet og seriøsitet.

Samtidig endrer stadig markedet seg. Da behovet for flere flinke medarbeidere meldte seg, varslet Norgesgruppen at de ville legge ned sin regnskapsavdeling i Skien. For oss skapte det muligheter for å overta noen av de flinkeste regnskapsførerne i området. Allerede er to av disse ansatt hos oss og flere er nok ventet inn i 2021. Dermed skal vi være godt rustet til å ta vare på deg som kunde og gi deg de aller beste regnskapstjenester og råd også i fremtiden. Totalt teller vi nå 12 tverrfaglige ansatte fordelt på flere avdelinger som alle tar sikte på et nytt og spennende år sammen med deg som kunde.

Vi må også innrømme at dette koronaåret ga oss utfordringer med stedlig tilgjengelighet og kundekontakt, men det vil vi imidlertid gjøre noe med i 2021. Vi ser lyst på fremtiden og gleder oss til å starte ett nytt år sammen.

Aller sist ønsker vi deg en riktig god jul og et best mulig 2021. Husk; Vi er levende opptatt av god service, faglig sterke medarbeidere og at DU som kunde SKAL LYKKES.

God Jul & Godt Nyttår fra alle oss i Regnskapsteam

Klikk HER for å lese hele saken
Faksimile Varden
fredag 30/10 2020
 

Tips om digital regnskapsføring?

Vi er langt fremme med digital regnskapsføring for mange av våre kunder, men vi ønsker flere. Vår erfaring er at dette kommer kunden til gode med mer oppdatert regnskap. I tillegg får du også bedre kontroll og oversikt til enhver tid.
Vil du prøve?
Avtal gjerne et møte så går vi gjennom dine muligheter.

Viktig å huske

Nytt år nærmer seg og det er viktig at dere sørger for at alle opplysninger blir levert korrekt og til rett tid. Send inn alle aktuelle bilag, kontoutskrifter og årsoppgaver til din regnskapsfører innen fristen så slipper dere unødvendig tidsbruk og kostnader. Særlig viktig er det å være tidlig ute med informasjon og papirer som vedrører lønn.

Prisendringer 2021

På grunn av den vanskelige tiden vi er inne i ønsker vi ikke å justere prisen mer enn konsumprisindeksen. Derfor beholder vi i praksis de samme prisene. Endringen trer i kraft fra 01.01.2021 og vil bety ny basis timepris på 735,-
Årsoppgjør og bistand vil koste kr. 835,- pr. time. Alle priser er eks. mva.

Ta gjerne kontakt i dag

Hans G. Jørgensen

Avdelingsleder

Mobil
950 45 873

E-post
hans@nomeregnskap.no